Natte Cut

Menu

Lekker Klein Kutje

Een dildo lekker mastuberen

een dildo lekker mastuberen

Maar je kan ook op je buik of zij gaan liggen, of zelfs zitten of staan. Tot ik ja, nog een onder de douche een keer op een idee kwam. Recente artikelen niet beschikbaar. E-mail ons - Scholieren. Vind it leuk

Ga samen douchen, zeep elkaar in en streel haar dan heel rustig langs haar benen zijdens het smeren met zeep. Als je het rustig aan doet en langzaam naar boven werkt dan merk je van zelf of je verder mag gaan. PS, De lesbische vriendin heeft dat ook zo bij mij gedaan en ik vond het spannend en door de spanning had ik toen ze mij echt goed ging vingeren een super orgasme die door mijn hele onder lichaam heen ging.

Ik ben hetero om dat ik allen op jongens verlieft word maar ik vind het nog steeds super leuk om met haar bezig te zijn. Ik ben zeer benieuwd naar jou toekomsite verhaal.

Als de URL correct is, zal hier een voorbeeld verschijnen. Grote afbeeldingen duren soms iets langer voordat deze geladen zijn. Tekstopmaak Door gebruik te maken van speciale tags is het mogelijk om de tekst op te maken.

Ga naar de winkel Koop een cadeau Pak het cadeau uit. Verberg inhoud Toon inhoud Voorbeeldtekst. Lees ook eens wat kunne jongens nog meer dan met aftrekken?: Bekijk mobiele versie Insided. Daarvoor gebruik ik een kleinere, dunnere. Voor in mijn vagina gebruik ik een forsere met een grote doorsnee.

Dat voel ik beter en voelt lekker. Heddar, hier net zo, haha, had ik geschreven kunnen hebben. Maar ik doe het niet meer te vaak. Ik wil niet als ik een sv-tje heb eerst moeten "ontwennen" want dat kost dan zoveel tijd en is vaak ook teleurstellend voor het vriendje.

En je raakt niet alleen gewend aan dat je zelf niks hoeft te doen maar de straal , maar ook dat je niet opgewonden hoeft te worden daarvoor. Ik oefen mezelf liever in geil worden, en manieren die ook samen met iemand kunnen, maar dan moet ik wel iemand in gedachten hebben daarvoor.

ALs ik langere tijd geen sv heb, dan verval ik vaak in de snelle weg, neem ik er de tijd niet voor. Soms wel, als ik weet dat ik een dagje alleen thuis ben of zo en alle tijd heb. En zeker in het begin als ze je nog niet kennen en maar moeten aannemen van je of als ze zelf in seks niet zo zelfverzekerd zijn..

Ik vind jouw verhaal ook heel herkenbaar Suzy65! Ik doe het alleen nog wel vaak met de douchekop omdat het nou eenmaal voor mij de allerlekkerste manier van klaarkomen is.

Dat het op andere manieren minder lekker is neem ik dan maar voor lief. Ik kan alleen maar klaarkomen als ik het zelf doe. Tijdens de sex lukt het echt niet. Of ik moet al zo mijn best doen, maar dan nog altijd door mijn eigen handen. Dat is jammer, maar zo is het nou eenmaal.

Ik richt me nu tijdens de sex meer op wat we beiden lekker vinden dan me te richten op het klaarkomen wat toch niet lukt. Ik geniet van de sex maar als ik echt heel lekker wil klaarkomen dan gebruik ik dus de waterstraal.

Ook ik heb soms van die 'sexdagen' noem ik het maar. Dan zet een pornofilm op, ga naakt op bed liggen en bevredig mijzelf, maar hou het lekkerste nog tegoed, namelijk door de douchekop.

Door dat orgasme uit te stellen weet ik dat ik na een middagje sex met mijzelf echt nog wat lekkers tegoed heb. Dat is echt iets om me op te verheugen. Sinds ik heb geaccepteerd dat ik alleen door mijn eigen toedoen klaar kan komen is de frustratie weg en mijn orgasmes des te lekkerder.

Heddars tekst had ik echt letterlijk zo geschreven kunnen hebben. Heb ook een kleinere vib idd daarvoor. Daarmee en met de waterstraal heb ik mezelf inmiddels aangeleerd om echt makkelijk zonder overdrijven 20x in een half uur te komen, maar het is niet meer zo heftig als toen ik dat net ontdekte of wanneer ik het langere tijd niet doe c. Maar jullie tekst motiveert wel om het echt te minderen en weer te leren hoe handwerk hoort. Ik merk dan wel vaak dat op de eoa manier of mijn zin alweer weg is voor ik ergens in de buurt kom, omdat ik het niet lekker genoeg vind, of dat het juist te snel te gevoelig wordt en pijn gaat doen.

Die continue straal of juist snelle trilling krijgen me dan wel door die fase heen, maar mijn vingers niet. Iemand daar nog tips voor? Maar waarom zou je het afleren Hydrofilia? Ik kies voor de lekkerste vorm van klaarkomen, door de waterstraal. Dat het dan op andere manieren minder goed lukt vind ik niet zo erg. Het handwerk is ook lekker hoor, het voordeel daarvan is dat je het overal kan doen.

Zelfs staand op de toilet bijvoorbeeld, zittend op de bank of noem maar op. Maar dat ik echt daar heerlijk van klaarkom, dat gevoel ken ik niet. Tips om de pijn op je clitoris te verminderen heb ik helaas niet want voor mij voelt het net zo. Als ik masturbeer door middel van mijn vingers doet mijn clitoris ook vaak wat pijn.

Als ik dan meerdere keren achter elkaar klaarkom voel ik de volgende dag dat mijn clitoris wat ruw is en echt pijn doet. Door de vibrator en waterstraal heb ik dat niet. Dat is zachter en ook ik kan net als jij dan vaak achter elkaar klaarkomen. Na die orgasmes ben ik ook heerlijk loom en moe. Bij een orgasme door mijn handen heb ik dat gevoel niet omdat het minder intens is.

Ik snap dat van die elektrische tandenborstel niet. Doet men dat met het borsteltje er op?? Dat schuurt toch op je klit? Lijkt me niet echt opwindend Kan wel 10 keer of meer en met een paar seconden rust tussendoor. En dat pijnlijke herken ik ook.

Moet wel heel geil zijn om met de hand te kunnen en dan nog zachtjes. Daarom wil ik hiervan toch wel zo weinig mogelijk gebruik maken, Hedder. Je weet immers nooit wanneer je weer een sv tegenkomt en dan pas ontwennen kost dan weer tijd.

Het maakt het ook gewoon een stuk gemakkelijker bij seks for Nou, om makkelijker met de hand te kunnen klaarkomen, dat kan ik nu zo goed als niet, en dat vond mijn vorige sv ook niet zo leuk idd net als bij suzy Ik ga aan de slag met haar tips om op andere vlakken beter te worden en niet altijd en zo vaak te kiezen voor de makkelijkste weg.

Een andere lekkere manier om opgewonden te raken is een ijsblokje gebruiken. Maar dat is vooral lekker in de zomer op een bloedhete dag. Wat ik dan vaak doe is een ijsblokje pakken, over mijn tepels gaan, door de kou worden ze goed hard en langzaam naar beneden gaan tot je langzaam bij je vagina komt.

Lekker om met het ijsblokje over je clitoris te wrijven en het blokje dan naar binnen duwen. Dit doe ik eigenlijk niet vaak meer, vroeger wel toen ik nog thuis woonde en geen vibrator had. Hydrofilia, succes met de tips van Suzy65! Het is inderdaad ook fijn om met de hand klaar te komen. Hedder, heerlijk loom en moe?

Ik vind het zoooooo intensief, enerzijds kan het energie opleveren dingen doen, stofzuigen of juist enorm moe moet ik het echt doen als ik daarna kan gaan slapen. En al die spierspanning overal , dan ben ik eigenlijk eerder chagrijnig. Van geil zijn en verlangen word ik juist stralend en gezellig. Dit zoveel keren achter elkaar klaarkomen niet.

Ik zie dat ook niet als seksuele handeling, maar alleen als afreageren. Bijv na weken niet en ook niet met seks bezig geweest en weinig tijd ervoor nemen. Dat moet soms, afreageren van die spanning, maar echt heel fijn vind ik het niet. Het is wel een fijn idee dat ik altijd en overal, mits een douche binnen handbereik, een manier heb dat ik het snel kan.

En ik heb sterke spieren daar, ook een groot voordeel. Suzy65, Ja, als ik de douchekop gebruik word ik inderdaad loom en moe. Een gelukzalig gevoel krijg ik er door. Ik moet dan ook echt in bad liggen, zittend of staand onder de douche kan ik het niet.

Liggend en de straal op mijn clitoris gericht en dan het maar ondergaan. Juist het gevoel dat het 'voor je gedaan wordt' vind ik heerlijk.

Als ik geil en opgewonden ben word ik actief, kan ik de wereld aan. Maar als ik klaargekomen ben op de meest heftige manier wil ik alleen nog maar in bad liggen.

Daarna beetje aan mezelf zitten, beetje friemelen, maar meer ook niet. Yana28 dinsdag 23 februari Masturbatie is altijd lekker Soms omdat je geil bent en soms om even de druk van de ketel te halen Maar het allerlekkerste is toch wel een vibrator die je G-spot stimuleert en meteen je clitoris. En dan zowel clitoraal en vaginaal klaarkomen Ik word soms loom, maar kan er ook een ontzettende stoot energie van krijgen.

Suzy65 woensdag 24 februari Yana, dat heb ik ook wel geprobeerd, met draaiende kop voor de G-plek, maar dat was een goedkope en die ging snel kapot ;- Maar dat ging idd ook als de brandweer. Een trilei of zo, vibratie in mij, doet mij niets. Kijk, ik oefen dat handmatige, omdat ik wil dat ik ook clitoraal kan klaarkomen zonder afhankelijk te zijn van speeltjes of water.

En zodat je iig kan aangeven hoe het wel lukt met een partner of de kans iig groter is. Tsja, bij zelf doen kost het ook tijd, maar vooral tijd nemen voordat ik eraan ga zitten. En er zijn ook wat hulpmiddelen die dat proces aardig versnellen je triggers weten. En ook op zo'n middagje alleen neem ik gewoon alle tijd, ook voor verzorging vooraf douche, scheren en ook wat ik aantrek. Al die voorbereiding is voor mij al deel van de opwinding. En dan nog, ik geniet van langdurig fantaseren en stimuleren, zij het langzaam stimuleren.

Ook steeds stoppen als ik dichtbij kom. Maar ik raak het pas echt aan, als het in erecte staat is, veel groter gegroeid is en dan wil ik ook iets in me hebben een G-plek favoriet. Die doet trouwens niks vibreert niet , maar ik wissel dat dan af: Laatst hoefde ik het alleen nog maar even aan te raken, zo gevoelig is het dan. En een enorme wisselwerking tussen inside-outside, zo wil ik ook dat gelijktijdige oefenen. Of zover komen dat ik dan vaginaal klaarkom, zonder de clit aan te raken was randje, afgelopen keer.

Maar dat alles vergt hoge mate van opwinding. Ik investeer dus veel meer tijd in de opwinding, dan gaat alles veel makkelijker. En ik moet zeggen, ik had weinig gene bij de laatste sv. Toen ik nog moest leren hoe dat werkte, een orgasme krijgen, deed ik het met een electrische tandenborstel.

Werkt denk ik een beetje hetzelfde als met de douchekop. Ik kon ook daarmee makkelijk meerdere keren achter elkaar klaarkomen, ook zonder opwinding. Maar ik merkte al snel dat mijn gewone handmatige orgasmes steeds moeilijker te bereiken werden. Inderdaad, alsof je een soort ongevoeligheid voor zachte aanrakingen opbouwt en je echt alleen nog maar van harde wrijving klaar kan komen.

Dat vond ik erg zonde. Ik had heb immers een relatie en ik wilde niet altijd maar terug hoeven vallen op die tanderborstel. Dus ik heb de tandenborstel weg gedaan en ben mezelf gaan verplichten om het weer met mijn handen te kunnen. Dat was in het begin niet zo makkelijk en koste best een tijd voordat die gevoeligheid weer terug kwam.

Gelukkig heb ik die gevoeligheid weer helemaal terug en kost het echt geen enkele moeite om met mijn handen een orgasme te bereiken die net zo lekker is als met de tandenborstel. Dus bij mij deed afkicken echt de truc haha.

GROTE LUL KLEIN KUTJE BUITEN SEX LIMBURG

Gratis sex vrouwen sexmarkt n

Een dildo lekker mastuberen

: Een dildo lekker mastuberen

NEUKEN MET GLIJMIDDEL GEILE NEUK FILM Gratis nl sex free pjes
Moedersex nl effe beffen Waarom houden mannen van anale seks? Soms kan ik ze maanden zonder probleem ergens onderin houden, een dildo lekker mastuberen. Op ongeveer 3 tot 5 centimeter diepte aan je buikkant zul je een geribbelde verdikking voelen. De trillingen van de tandenborstel vibreren je clitoris, waardoor je echt heerlijk klaarkomt! Voor vrouwen met wat meer budget is de We-vibe Tango een goede mini vibrator die ondanks zijn formaat diepe vibraties afgeeft. Vandaar het meelezen, jullie hierboven zeggen dat dat terugkomt als je de "ruigere" methodes stopzet? Maar als ik klaargekomen ben op de meest heftige manier wil ik alleen nog maar in bad liggen.
SEX ZWOLLE AMATEUR PROSTITUTIE De lekkerste Masturberen sexfilms vind je hier! Maar als ik de ontzettend herkenbare verhalen hierboven zo lees geloof ik jullie wel echt, en ga ik mijn best doen! Voor een hoger cijfer speelt hij wel met de hangtieten va Omegatypez Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Omegatypez. Houd met één hand je schaamlippen uit elkaar, terwijl je met je andere hand masturbeert. Dan wakkert mijn libido aan.
MASTUBERENDE MANNEN GRATIS FACETIME SEX Erotik massage amsterdam prive ontvangst amsterdam west